Preview Mode Links will not work in preview mode

Time Out Podcasts

Dec 18, 2019

En etterlengtet episode der det ble mindre NBA preik enn normalt. Barstad er på en undisclosed destinasjon og serverer Time Out sin aller første Hall of Fame speller. Frederik tar et oppgjør med hvorfor NBA ratings er ned, og hvordan de kan få den opp. Appropos å få den opp; Stig har en historie om finsk porno å...


Nov 28, 2019

Denne episoden er godt krydret med comebacket til Carmelo Anthony, litt om ymse lag og hvordan de ser ut og så tar vi en oppdatert topp 5 MVP liste for sesongen så langt. Og hør episoden for å finne ut hva en 40 år gammel jomfru har med NBA å gjøre.


Nov 14, 2019

NBA ruller videre, og vi har mye å snakke om. Doncic, Harden, Celtics, Lakers er bare noen av tingene vi toucher innom i denne episoden. Ikke minst går vi gjennom spørsmål fra norske NBA fans på twitter. Ekstra takk til Moderne Media som lot Stig få sitte i studio når denne episoden ble laget. 


Nov 2, 2019

Kun gått noen dager med NBA, og allerede skjedd mye. Steph Curry ute minst 3 måneder med brukket hånd. Hva gjør Warriors nå? Og hva holdt de på med før Curry gikk ned?

Det har vært positive og negative overaskelser. Vi går gjennom flere av disse i denne episoden av Time Out.


Oct 22, 2019

I denne episoden går vi gjennom Eastern Conference og hvilke 8 lag vi tror ender opp i playoffs i april. Hvor gode Sixers egentlig? Er det noen som tør å disrespect the champs? Og er de unge lagene Hawks og Bulls klare?

Vi snakker også om skaden til Zion Williamson, og hva kan det bety for hans NBA karriere. Og...