Preview Mode Links will not work in preview mode

Time Out Podcasts

Dec 4, 2017

I episode 44 diskuterer Magnus, Frederik og Stig om MVP race, og hvem kan kanskje melde seg på. Er Houston legit?! Kan Deandre Jordan gjøre noen gode lag bedre? God stemning


Nov 15, 2017

Time Out ep. 43: Beste unge spiller, er Cavs i trøbbel og kan noen stoppe Celtics? by Frederik Gnatt, Stig Omland & Magnus Barstad


Oct 16, 2017

Kun ett døgn til nok en NBA sesong braker løs. The best is in the West, og Frederik G, Stig O og Magnus B går igjennom sine topp 8 reg. season lag i vest. Og hva gleder de seg mest til denne sesongen? Tune in for et lite vorspiel før NBA festen starter!


Oct 8, 2017

Det er høytid for drafts i NBA Fantasy. Frederik Gnatt og Stig Omland har nettopp hatt draft i "Legends" ligaen. Hva synes Magnus Barstad om hvordan de valgte? Og hvem har gutta som årets MVP og ROY i NBA. Start uken med å finne det ut!


Oct 3, 2017

Episode 40, hail the Reignman, av Time Out! Fred Gnatt, Mags Barstad og Stig Omland tenker høyt om Melo til OKC. Hvem har gutta som de 3 beste duoene i dagens NBA? Og hvilket lag har Gnatt og Barstad på 3. i East, som Omland har på 7. plass?? Enjoy!