Preview Mode Links will not work in preview mode

Time Out Podcasts

Jun 26, 2016

I del 2 kommer vi endelig til Celtics, Lakers og Sixers sine draftpicks! Og kan vi begynne å si 'How 'bout them Knicks'?


Jun 25, 2016

Episode 9 er så nice at den må deles inn i twice. Frederik Gnatt og Stig Omland har fått med betting guru, Magnus Barstad! Del 1 tar for seg NBA finale kamp 7, Lebron James sin legacy, og hva synes gutta som ikke er fra Calcutta om draften? Som om ikke det er nok, alle gir sin impulsive topp 10 spillere noensinne, og...


Jun 15, 2016

I episode 8 varmer vi opp til game 6 i NBA Finals. Vi er også innom EM etter at alle lagene har vært i aksjon. Og finn ut hvorfor vi spiller av tidenes beste tale!


Jun 10, 2016

Episode 7 av Time Out. Vi diskuterer NBA Finals etter Cavs tok kamp 3. Vi hedrer og diskuterer Muhammad Ali. Hvem er våre favoritter i fotball EM, og selvfølgelig 10 kjappe.


Jun 1, 2016

Episode 6 av Time Out podcasts. Frederik Gnatt og Stig Omland har med Viasat Sport kommentator og ekspert, Arnstein Friling. Masse snakk om den kommende finalen mellom Warriors og Cavs, hvor ender Durant opp neste sesong og 10 kjappe hvor Arnstein og Frederik velger utroskap!